Kurser & retreats 2017

YOGA I SKOLER OG BØRNEHAVER

Frederiksberg Have Yoga tilbyder et 2-dages kursus til pædagoger og lærere rettet mod undervisning af børn i indskolingen og børnehaver.

Du behøver ikke en yogalæreruddannelse for at kunne bruge yogaen som redskab i dit arbejde med børn. Simple øvelser og enkle undervisningsmaterialer kan gøre en stor forskel i hverdagen med børn.

Yogaen kan være med til at skabe ro – både indre ro hos børnene og mindre støj og kaos i rummet.

Kurset giver dig en indføring i de mest oplagte øvelser, du kan lave med børnene, lige der hvor I befinder jer – i klasseværelset eller på børnehavestuen – og med ting der er ved hånden så som borde, stole og gulv.

Du får også kursusmateriale med hjem, som du kan bruge i undervisningen.

Sted: Frederiksberg Have Yoga – Yoga for alle, Frederiksberg Runddel 1, 1. sal

Tid: Fredag d. 28. april kl 12.30-16.30 & Fredag d. 5. maj kl 12.30-16.30

Pris: 3200,- inkl. undervisningsmateriale og let forplejning. Vi giver 10 % rabat hvis der kommer flere deltagere fra samme institution.

Underviser: Pia Olsen, yogalærer og indehaver af Frederiksberg Have Yoga

Tilmelding: send en mail til pia@citat.dk

Har du spørgsmål så ring gerne til Pia på 22 79 37 16 eller skriv til pia@citat.dk

 

YOGA PÅ HOTEL HORNBÆKHUS 

Frederiksberg Have Yoga gentager succesen og arrangerer yogaweekend på Hotel Hornbækhus fra fredag d. 6. oktober til søndag d. 8. oktober 2017

Vi skal dyrke yoga i hotellets smukke gamle sal, gå ture ved vandet og nyde hotellets lækre mad. Et mere detaljeret program for dagene kommer, når vi nærmer os. Men vi garanterer fuld forplejning og masser af yoga under hele opholdet.

Prisen er 3185 kr. pr. person. Spørgsmål og tilmelding sker til Pia Olsen på pia@citat.dk.
Obs! Det vil primært være dobbeltværelser, så du deler værelse med en anden deltager. Men i år er der også mulighed for enkeltværelse til dig der er hurtig.
Se mere om det fine gamle badehotel her: www.hornbaekhus.com