Sanserytmik

v/Jane Mølleskov Mikkelsen

Motorik og sanseudvikling for det helt lille barn :10390231_826672734032027_2315544667378724198_n

Se holdtider for Sanserytmik med Jane her

Vi udvikler motorikken og sanserne og styrker musikaliteten og kropsbevidstheden gennem sang, dans, tumlastik og barnets motoriske eksperimenteren.

Vi tager udgangspunkt i de tre primære sanser føle – labyrint – og muskelledsansen, som er grundlæggende for hele barnets motoriske udvikling.

Gennem musikalske lege og motoriske bevægelser bliver barnets sanser og motorik udviklet og barnet får nye erfaringer, som er med til styrke hele dets udvikling.
I undervisningen vil jeg give teoretiske forklaringer på, hvorfor netop de bevægelser eller lege vi laver, er gode for barnets sanser og motoriske udvikling.

Der vil være mulighed for at få vejledning i, hvordan du kan stimulere netop dit barn til at komme videre i sin motoriske udvikling.

Se holdtider

Om underviseren:Sanserytmiklærer Jane Mølleskov Mikkelsen
Jane Mølleskov Mikkelsen er uddannet pædagog i år 2000, efteruddannet til rytmikpædagog i 2007, og motorikvejleder fra UCL University College i 2009.

Jane mange års erfaring fra daginstitution og har siden 2007 undervist bl.a. på APA, jordmoderhuset og LOF-familieskolen, i småbørnsrytmik. Efteruddannet i Babymassage hos Nordlys, ved Hannah Lind Arlaud, Juni 2013

Jane Mølleskov Mikkelsen har stor erfaring som rytmikpædagog og motorikvejleder. Jane er fast tilknyttet Sundhedplejeskerne og Internationale mødregrupper i Kbh.

Se underviserens hjemmeside www.sanserytmik.dk
Facebook side