Hatha yoga

Hos Frederiksberg Have Yoga tilbyder vi hatha yoga alle ugens dage.

I daglig tale bruges hatha yoga til at beskrive den type yoga som fokuserer på blide, grundlæggende fysiske stillinger og åndedrætsøvelser. Det er den klassiske og måske mest almindelige form for yoga. I hatha yoga fokuserer man på at justere og afstemme kroppen så den bliver smidig, stærk og harmonisk og finder frem til den mest hensigtsmæssige måde at bevæge sig på. Krop og sind bringes i balance med rolige, fysisk styrkende og afspændende øvelser og åndedrætsøvelser.

Vi instruerer øvelserne grundigt og roligt, og har fokus på at lave stillingerne anatomisk hensigtsmæssigt. Vi anvender hjælpemidler som for eksempel klodser og bånd, når det er relevant i forhold til at udføre øvelserne mest hensigtsmæssigt og med størst muligt udbytte.

Et hatha yoga hold hos os består primært af fysiske stillinger udført i moderat tempo med plads til at alle kan være med.  Vores timer indeholder altid både fysisk styrkende og udstrækkende stillinger med  fokus på åndedrættet. Vi afslutter de fleste timer med dybdeafspænding eller meditation.

Hatha yoga er spændende for såvel begyndere som øvede, fordi detaljerne i yogaen langsomt åbner sig for dig, alt imens du udvikler dig.

Tilbage til holdoversigten >>