Om os

Læs om Frederiksberg Have Yogas undervisere her:

Pia Olsen

Pia Olsen

Pia Olsen, indehaver af Frederiksberg Have Yoga, yogainstruktør og journalist

Frederiksberg Have Yoga er en yogaskole for os, der elsker at dyrke yoga og elsker, hvad yogaen gør for vores krop.

Jeg startede med at dyrke yoga, fordi jeg havde ondt i ryggen. Dengang arbejdede jeg fuld tid som journalist og sad altid bøjet over tasterne. Rygsmerterne var blevet en del af min hverdag.

Så en dag kiggede en dygtig yogainstruktør på mig og fandt nogle øvelser, der passede præcis til mig. Det gjorde mig smertefri, og pludselig fik jeg masser af energi og livsglæde igen. Uden at bemærke det havde de daglige smerter berøvet mig både god energi og livskvalitet.

Den rigtige yogainstruktør gjorde en enorm forskel i mit liv, og min ambition er, at Frederiksberg Have Yoga kan gøre den samme forskel i dit liv – med små hold, veluddannede instruktører og en uhøjtidelig stemning

  • Små hold, så der er tid til at kigge på hver enkelt elev – for dig som elev betyder det, at du bliver rettet og guidet, så du udvikler dig og med tiden kan gå dybere ind i stillingerne og få mere og mere ud af de enkelte øvelser.
  • Veluddannede yogainstruktører – alle vores instruktører er også uddannet i anatomi og bruger deres viden til at sørge for, at både I, der kommer med skader og I, der kommer uden skader, føres sikkert og trygt igennem en god yogasession.
  • Uhøjtidelig og hyggelig stemning – min yogaskole skal være et sted, hvor I som elever uanset jeres udgangspunkt kan komme og få den samme gode oplevelse med yoga, som jeg selv har haft – og et godt grin undervejs og en kvik bemærkning er med til at fremme det gode udbytte af undervisningen

Jeg dyrker selv yoga, fordi en veltilpas og smertefri krop er et godt udgangspunkt for en glad og aktiv tilværelse. I dag arbejder jeg fortsat som journalist, men på halv tid og helt uden smerter. Resten af tiden underviser jeg i yoga.

Jeg er uddannet hos Aase Kristensen, som er en af dansk yogas grand old ladies. Jeg har over 300 timers uddannelse bag mig og er derudover blevet efteruddannet i yogaterapi hos den amerikanske læge og yogainstruktør Timothy McCall. Jeg opdaterer løbende min viden om yoga ved at deltage i relevante kurser, blandt andet om yoga for fødderne, yoga mod stress osv.

Signe Bjerre

Jeg er yogainstruktør fra Frederiksberg Have Yoga og underviser i Hatha yoga.
I min undervisning lægger jeg vægt på åndedræt, smidighed og nærvær.
Yoga handler for mig om at give slip på tankerne og komme ned i kroppen. Det handler ikke om at præstere, men om at finde fornyet energi gennem dybe stræk, restitution og styrkeøvelser.
Mit mål er, at du som elev føler dig set, og at du går fra mine klasser med en øget kropsbevidsthed og en følelse af ro og lethed i krop og sind.
Alle er velkomne!

 

MayaMarie Munkholm

Voksen–  familie- og børneyogalærer hos Frederiksberg Have Yoga.

Min baggrund for at undervise er, at jeg har taget en 2-årig hatha yogalæreruddannelse hos Åse Kristensen ved Kreativ Yoga fra 2013.
Samt en børneyogalæreruddannelse hos Emma Maria Vincente igennem det Lille yogahus.
Jeg har efterfølgende taget efteruddannelse i restorativ yoga, der er en blid yogaform, der er designet til at skabe balance i nervesystemet.

Derudover deltager jeg løbende i yogaworkshops.
Jeg tilbyder yoga til alle. Der kræves ingen andre forudsætninger end dem du har – udover behageligt tøj. Ved enhver form for alder eller fysisk form, kan du deltage i yoga hos mig.

Charlotte Kleberg

 foto Charlotte

Jeg er uddannet fra Kreativ Yoga på Frederiksberg i 2003 og har undervist siden. Klassisk Hatha yoga er fundamentet for min undervisning. Jeg bruger også flow sekvenser og veksler mellem dynamiske øvelser efterfulgt af lange stræk. 

Jeg er efteruddannet i Anausara yoga hos Jordan Bloom samt i yogaterapi hos læge og yogalærer Timothy McCall. Derudover har jeg boet nogle år i Australien, hvor jeg modtog en del undervisning inden for Iyengar yoga samt deltog i workshops hos Donna Farhi. Endvidere har jeg efteruddannet mig til børneyogalærer hos Shakta Kaur Kalsa.

Camilla Cunha Larsen

Jeg har en 200 timers certificeret yogalæreruddannelse med Yoga Alliance godkendelse fra Prana Yogashala v. Ann Charlotte Monrad.
Jeg underviser primært i Vinyasa (flow) og i Yin yoga og har taget supplerende kurser inden for Vinyasa og Yin; også godkendt af Yoga Alliance.
Derudover er jeg thai yoga massør, giver psykomotorisk behandling samt underviser børn i
gymnastik. Ydermere er jeg under uddannelse som psykomotorisk terapeut.