Om os

Læs om Frederiksberg Have Yogas undervisere her:

Pia Olsen

Pia Olsen

Indehaver af Frederiksberg Have Yoga.

Jeg har en 2-årig yogalæreruddannelse fra Kreativ Yoga på Frederiksberg (ved Aase Kristensen). Er efteruddannet hos den amerikanske læge yogalærer Timothy McCall i yogaterapi og i anatomi.

MayaMarie Munkholm

Voksen–  familie- og børneyogalærer hos Frederiksberg Have Yoga.

Jeg har en 2-årig yogalæreruddannelse fra Kreativ Yoga på Frederiksberg (ved Aase Kristensen). Jeg deltager løbende i kurser og workshops som giver inspiration til min yogapraksis. 

Min baggrund for at undervise i børneyoga er, at jeg har taget en børneyogalæreruddannelse gennem det Lille yogahus. Jeg har oplevet, at de ting jeg har lært er meget anvendelige og har en positiv virkning på børnene. Yoga handler om at skabe samklang og bidrager til vores følelse af helhed. At høre sammen – være en del af noget. Jeg lægger vægt på at møde barnet, der hvor det er, og jeg tager udgangspunkt i individuelle behov og i gruppens behov. 

Charlotte Kleberg

 foto Charlotte

Jeg er uddannet fra Kreativ Yoga på Frederiksberg i 2003 og har undervist siden. Klassisk Hatha yoga er fundamentet for min undervisning. Jeg bruger også flow sekvenser og veksler mellem dynamiske øvelser efterfulgt af lange stræk. 

Jeg er efteruddannet i Anausara yoga hos Jordan Bloom samt i yogaterapi hos læge og yogalærer Timothy McCall. Derudover har jeg boet nogle år i Australien, hvor jeg modtog en del undervisning inden for Iyengar yoga samt deltog i workshops hos Donna Farhi. Endvidere har jeg efteruddannet mig til børneyogalærer hos Shakta Kaur Kalsa.

Amrit Maria Pal

Yogainstruktør fra Frederiksberg Have Yoga

Yogaen er for mig et frirum, hvor jeg kan slippe tankerne og være til stede. Yoga handler for mig ikke om at præstere eller se ud på en bestemt måde, men om at udvikle en større kropsforståelse, en stærkere krop og at styrke balancen mellem krop og sind.

Jeg underviser i Hatha yoga med basale yogastillinger og åndedrætsøvelser i et roligt tempo, der giver rum til at mærke, hvad øvelserne gør for din krop. Øvelserne er baseret på afspænding, smidiggørelse og styrke – og inkluderer ”små” øvelser for de enkelte kropsdele såvel som større stillinger. Jeg lægger vægt på, at stillingerne bliver udført anatomisk korrekt, så du undgår skader, og på at tilpasse stillingerne til den enkelte, blandt andet ved at benytte klodser og bånd.

Signe Bjerre

Jeg er yogainstruktør fra Frederiksberg Have Yoga og underviser i Hatha og Blid Hatha.
I min undervisning lægger jeg vægt på åndedræt, smidighed og nærvær.
Yoga handler for mig om at give slip på tankerne og komme ned i kroppen. Det handler ikke om at præstere, men om at finde fornyet energi gennem dybe stræk, restitution og styrkeøvelser.
Mit mål er, at du som elev føler dig set, og at du går fra mine klasser med en øget kropsbevidsthed og en følelse af ro og lethed i krop og sind.

Camilla Cunha Larsen

Jeg har en 200 timers certificeret yogalæreruddannelse med Yoga Alliance godkendelse fra Prana Yogashala v. Ann Charlotte Monrad.
Jeg underviser primært i Vinyasa (flow) og i Yin yoga og har taget supplerende kurser inden for Vinyasa og Yin; også godkendt af Yoga Alliance.
Derudover er jeg thai yoga massør, giver psykomotorisk behandling samt underviser børn i
gymnastik. Ydermere er jeg under uddannelse som psykomotorisk terapeut.