Tag på rejse med både krop og sjæl

Dyrk yoga i sol og citroner i Malaga, kom med den 20.-27. april 2020

”Vågn op, spis lækker økologisk morgenmad i skyggen af citrontræer. Tag noget løst tøj på og bevæg dig op til poolen, rul yogamåtten ud og mærk solens tidlige stråler på kroppen og start dagens yogapraksis. Når du står i krigeren, kan du skue ud over den smukke Andalusiske natur med bjerge i horisonten. Efter tre timers god yoga, er det blevet tid til frokost, måske en eftermiddag ved poolen med en god bog og friskpresset juice. Senere en tur ned til den charmerende by, med masser af gode restauranter. Henunder aften slentrer du hjem igen, til lidt hyggesludder i citronlunden og et køligt glas lokal vin.”

Hvis du synes, det lyder som en god måde at bruge en dag på, så tag med, når Frederiksberg Have Yoga fra d. 20-27 april 2020 rykker til Malaga.

Vi har fundet et fantastisk sted. Et mindre Bed & Breakfast, som ejes af danske Tina Skalander, Fuego Blanco hedder stedet, og det ligger midt i en økologisk

citronplantage omgivet af smuk natur. Vi er et stykke væk fra Malaga by, så her er ikke vanvittigt turistet.

På Fuego Blanco har de plads til 16 yogagæster. Alle ledige værelser er til to personer, og derfor helt perfekt til en venindetur eller en mor- og dattertur.
 
Tina og hendes personale tilbereder lækker, økologisk morgenmad til os hver morgen. Frokosten står du selv for. Du kan bestille på stedet, eller man kan gå ned i byen på en af de mange små restauranter.

Vi dyrker yoga fra kl. 9-12 i 5 dage, og nogle eftermiddage vil jeg også undervise i mere specialiserede yogaøvelser som ansigtsyoga, fodyoga, og massageyoga. Resten af dagen kan du tilbringe, som du vil. 

Den første og sidste aften spiser vi sammen på Fuego Blanco, resten af ugen er åben, så du selv kan bestemme, hvor og med hvem du vil spise.
 

Det får du:

  • Overnatning i 7 nætter
  • Morgenmad i 7 dage
  • Aftensmad i 2 dage
  • 18 timers yoga

I alt: 6.900 kr.

Flybillet køber du selv.

Du betaler 2500 kr. ved tilmelding og resten senere.
Tilmeldingen er bindende og pengene gives ikke retur. 

Kunne du tænke dig at dyrke yoga her?