Kontoryoga – et tilbud til din arbejdsplads

Kontoryoga

“Hovedpine er en af de ti mest omkostningsfulde lidelser i Europa. 20 procent af alle sygemeldinger skyldes hovedpine. Så det er nogle store tal, vi taler om.”

(ph.d. og speciallæge Helge Kasch, citat fra videnskab.dk)

Kontoryoga er for alle
Kontoryoga kan gavne alle, der tilbringer arbejdsdagen bag skærmen og ved skrivebordet – også dem der endnu ikke lider af hovedpine. Ved at lære at udføre simple øvelser, kan det lade sig gøre at slippe af med spændinghovedpine men også andre skavanker som musearm, lænde- og nakkesmerter, skærmøjne mm.

Book en af Frederiksberg Have Yogas dygtige lærere
Vi underviser i særligt udvalgte yogaøvelser til kontorfolk. De er effektive mod spændte nakke- og skuldermuskler, spændingshovedpine, øm lænd, tunge ben og fødder, trætte øjne, stive fingre og mange andre ubehag, som arbejdet bag skærmen kan forårsage.

I behøver hverken skiftetøj eller træningssal. Alle øvelser kan udføres i jeres normale tøj direkte ved skrivebordet. Siden kan I selv bruge øvelserne efter behov.

Hvad passer jer?
Afhængig af jeres behov og ønsker kan vi sammensætte forløbet så det passer jer.

Eksempler:
1: En af vores lærere kommer 3 x 45min – 1 time og instruerer jer i en række udvalgte øvelser. I fortsætter derefter på egen hånd med at bruge øvelserne i det daglige efter behov.

2: En af vores lærere kommer på et fast tidspunkt enten ugentligt, månedligt eller hver 14. dag efter aftale og instruerer jer i gavnlige øvelser, som kan justeres efter behov fra gang til gang.

I kan være op til 20 deltagere.
For yderligere information og aftale, kontakt os på tlf: 2279 3716 eller mail: yogatildig@frbyoga.dk